Copyright 2022 - Koor Eigen Wijs

Behoudens afzeggingen door Corona, verzorgd Koor Eigen Wijs de komende tijd de onderstaande activiteiten of concerten. Daaronder een opgave van de activiteiten van de laatste maanden.

 


21 december 2022 

Kerst Sing-in


Tot de Kerst werken we aan nieuwe Kerstliedjes en Kerstliedjes die een "opknapbeurt" verdienen. Op woensdag 21 december besluiten we dit muzikale jaar met een Sing-in.                             

Iedereen die zin heeft in een avond zingen met Koor Eigen Wijs en alvast lekker in de kerstsfeer wil komen, nodigen wij uit om die avond met ons mee te komen zingen. Met bekende en onbekende Kerstliedjes en een koorimprovisatie, zoals we dat ook in ons afgelopen concert 'TE GEK!' hebben laten zien.  

Wil je dat we je op de hoogte houden van deze activiteit? Stuur een e-mail via het contactformulier op de Contactpagina.


12 & 13 november 2022

2-Jaarlijks concert Te Gek!


Koor Eigen Wijs presenteert Te Gek!

In november dit jaar staan wij weer met veel plezier in Theater De KiK in Elst en presenteren ons concert 'Te Gek'. Niets is ons te gek, behalve het thema van dit optreden. Lichte muziek van deze tijd, met verrassende arrangementen, soms ontroerend, soms met een knipoog, altijd energiek en kleurrijk. Onder leiding van Lisa Kézér brengen wij nieuw repertoire en repertoire dat nog niet bestond en ook nooit meer zal bestaan!

Kortom, het wordt Te Gek!

Locatie: Theater De KiK, Dorpsstraat 39 in Elst

Datum: zaterdag 12 november 20.00 uur

            zondag   13 november 14.30 uur

Kaarten waren verkrijgbaar via Theater de KiK à € 17,50 (inclusief pauzedrankje).  


11 september 2022

Opening Theaterseizoen


Op zondag 11 september treden wij op bij Theater De KiK in Elst ter gelegenheid van de feestelijke opening van het culturele seizoen 2022-2023.

In een 20 minuten durend optreden op het buitenpodium geven we alvast een voorproefje op ons najaarsconcert in november.

Locatie: Theater De KiK, Dorpstraat 39 in Elst (achter Walt Bikes)

Datum: 11 september 2022 om 15.00 uur

De toegang is gratis. 


15 juni 2022

Woongroep Pleyade Pr. Irenestraat Elst


Wij verzorgen een miniconcert voor de bewoners van deze locatie. Het zijn meezingers en enkele nummers uit de oude doos. We bieden met dit miniconcert een gezellige avond aan de bewoners op een doordeweekse woensdag avond. 


1 mei 2022

Landerij de Park Elst


Op zondag 1 mei treden wij op bij Landerij de Park in verband met de opening van het geheel vernieuwde terras. Omstreeks 15:00uur zingen wij een aantal nummers bij het buitenterras. 

Toegang is geheel gratis. Landerij de Park zorgt voor een smakelijke verrassing tijdens ons optreden.  

f t g