Copyright 2021 - Koor Eigen Wijs

Koor Eigen Wijs uit Elst zingt al 25 jaar met veel enthousiasme. Wij zingen met veel plezier mooie klanken en pakkende teksten in verrassende arrangementen. We houden van serieus tot en met humor! Wij zingen in verschillende talen en schuwen geen enkele tongval, afwisselend a capella of met begeleiding. De afwisseling is ook terug te vinden in ons repertoire welke varieert van popliedjes tot kleinkunst.

We treden regelmatig op tijdens korenfestivals of andere gelegenheden. De optredens worden opgeluisterd met choreografie, maar we willen vooral plezier hebben en uitstralen. 

Rond Kerst hebben we gezongen bij een Kerst-bijeenkomst voor alleenstaande ouderen, georganiseerd door de Rotary Overbetuwe. In november jl zongen we Afrikaanse nummers in het Posttheater, als gasten van  de Koninklijke Rosendaalsche Kapel in hun programma Yamo Yamo.

In 2018 bestond Koor Eigen Wijs 25 jaar. In dat voorjaar hebben we groots uitgepakt met een jubileumconcert ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan. We stonden daarin stil bij de tijd, de tijd.... die niet stil staat. We blikten muzikaal terug naar de geschiedenis van het koor, keken naar het heden en vooruit naar de toekomst. 

 

 

f t g