Copyright 2024 - Koor Eigen Wijs

Koor Eigen Wijs uit Elst zingt al sinds 1993 met veel enthousiasme, plezier, mooie klanken en pakkende teksten in verrassende arrangementen. We houden van serieus tot en met humor! Wij zingen in verschillende talen en schuwen geen enkele tongval, afwisselend a capella of met begeleiding. De afwisseling is ook terug te vinden in ons repertoire welke varieert van popliedjes tot kleinkunst.

We treden regelmatig op tijdens korenfestivals of andere gelegenheden. De optredens worden opgeluisterd met choreografie, maar we willen vooral plezier hebben en uitstralen. 

De afgelopen jaren hebben wij o.a. gezongen bij kerstbijeenkomsten voor alleenstaande ouderen, georganiseerd door de Rotary Overbetuwe. Ook hebben wij jaarlijks deelgenomen aan de Volkorenavond in Arnhem en zongen wij Afrikaanse nummers in het Posttheater, als gasten van  de Koninklijke Rosendaalsche Kapel in hun programma Yamo Yamo.

In 2018 bestond Koor Eigen Wijs 25 jaar. In dat voorjaar hebben we groots uitgepakt met een jubileumconcert ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan. We stonden daarin stil bij de tijd, de tijd.... die niet stil staat. We blikten muzikaal terug naar de geschiedenis van het koor, keken naar het heden en vooruit naar de toekomst. 

 

 

f t g